warning image

Personal: Vi har i nuläget ett fel i Indra analys där de defaultvalda analystillfällena visar fel siffror. Välj därför aktivt det analystillfälle du vill titta på när du gör ditt urval i analysen. Vi har i nuläget ingen prognos när felet kommer vara åtgärdat. Vid frågor mejla gymnasieantagningen@storsthlm.se

Behöver jag skicka in min ansökan?

Ansökan / 18 april 2024

55224012 Girls Teenage Students Studying In Library With Teacher

Du behöver varken bekräfta, öppna eller stänga din ansökan eller skicka in den till Gymnasieantagningen. Din ansökan sparas hela tiden automatiskt i Indra. Men du kan om du vill använda funktionen "Stäng ansökan för ändringar" efter att du är klar med din ansökan. Du kan stänga och öppna ansökan under hela perioden som ansökningswebben är öppen. Det är en trygghet för dig att veta att när du stänger ansökan så är du klar med din ansökan. Du kan stänga och öppna din ansökan så ofta du vill och funktionen är bara till för dig.

Kategorier: Elev, Ansökan