Individuella val

• Svenska som andraspråk
  • Tyska: steg 1, 3

Instrument

Midsommarkransens gymnasium erbjuder inga instrument

Midsommarkransens gymnasium har ingen särskild profil

OM SKOLAN

Midsommarkransens gymnasium är ett gymnasium med både yrkesinriktade och högskoleförberedande program. Läsåret 2019–2020 kommer 700 elever att gå på skolan.

Vi erbjuder Nationella idrottsutbildningar i basket, bandy, fotboll, handboll och innebandy, där du ges möjlighet att kombinera dina studier med en elitsatsning inom ovanstående idrotter.

Midsommarkransens gymnasium har också en gymnasiesärskoleenhet där de nationella programmen Hälsa, Vård och Omsorg, samt Administration, handel och varuhantering ingår.

På skolan går elever med olika bakgrund och skiftande intressen. Det skapar en atmosfär som är dynamisk, inkluderande och tillåtande. Där du kan vara den du är och där du blir sedd av dina lärare.

9 utbildningar

karta-google